YC600y micro omvormer
  • YC600y micro omvormer

YC600y micro omvormer

€ 217,80
Inclusief belasting (Deze 21% BTW krijgt u terug van de Belastingdienst)

YC600y micro omvormer voor 2 panelen

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
2 € 206,91 Tot € 21,78
Aantal
Direct Leverbaar

  • BTW terug voor Solar Artikelen BTW terug voor Solar Artikelen
  • Betaling via Ideal, Pin of Contant Betaling via Ideal, Pin of Contant
  • Bezorging in Nederland en België Bezorging in Nederland en België
  • Gratis Afhalen Gratis Afhalen
  • Bel voor levertijden Bel voor levertijden

De YC600y is een omvormer met 2 MPPT’s en 2 ingangen voor 2 panelen tot 365 Wp(aanbevolen) en een volledig onafhankelijke regeling en ZigBee monitoring per paneel. Uitgevoerd met een geïntegreerd relais en galvanisch gescheiden door een hoog frequent transformator.

De onderlinge verbindingen tussen de omvormers worden gemaakt d.m.v. een ‘Y’ kabel (Kab-Y-1). Het einde van de kabel wordt veilig afgesloten met een speciale afsluitdop (DopT1-kab). Op de ‘Y’ kabel zijn Y connectoren geïntegreerd. Op deze Y-stukken worden de omvormers aangesloten met de geïntegreerde kabel. De speciale connectoren zijn al aan de kabels van de omvormers gemonteerd. De Y-stukken hebben een onderlinge afstand van 2m. Eventueel ongebruikte Y-stukken moeten worden afgedicht met een speciale afsluitdop (Dop-Y). Aan het begin van de ‘Y’ kabel wordt een male (mannetjes) connector gemonteerd (ConM). De kabel naar de meterkast kan dan met een female (vrouwtjes) connector (ConF) aangesloten worden op de ‘trunk’ kabel. Hierdoor is het plaatsen van een ‘junction box’ (lasdoos) niet nodig. Als alternatief voor deze 2 connectoren kan een kabelverbinder Con-Qpd1 toegepast worden.

De communicatie met de ECU-R voor de monitoring loopt via Zigbee. De YC600y is voor panelen van 60 of 72 cellen en tot 365Wp geschikt.

De YC600y en QS1 kunnen in 1 systeem toegepast worden.

APsystems YC600y met accessoires

1) Kab-Y-1   2) Unlock-Y   3) Dop-Y   4) DopT1-kab   5) Dop-MC4

APsystems YC600y opbouw

YC600y

Datasheet

Levertijd
1 - 2 Werkdagen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in