Elvi EV Lader 7.4kW/11kW/22kW Wifi+UMTS wit

-
Artikelnummer
EVBOX-ELVI-7-22KW-U-W EV-laders - EV Charger

De Elvi serie is een residentiële laadoplossing van EVBox. 

Dit veelzijdige model kan bij de installatie worden geconfigureerd als een enkelfasige lader met een vermogen van 3,7 of 7,4 kW, of als een driefasige lader met een vermogen van 11 of 22 kW.

Het is uitgerust met een Type 2 uitlaat.

Communicatie met het apparaat is optioneel üvia Wi-Fi of UMTS (3G). Het laadproces kan ook worden gestart en gestopt door een RFID-kaart of een RFID-sleutelhanger (beide inbegrepen, extra sleutelhangers op aanvraag).

Het apparaat is uitgerust met een Wi-Fi of UMTS (3G) verbinding.

Het apparaat kan worden geconfigureerd voor particulier opladen of voor commercieel opladen (bv. Büro of fabrieksparkeren), met een tarief dat is ingesteld voor gebruik door het grote publiek.

Het Smart Charging add-on pakket (EVBOX-SMARTC) zorgt voor dynamische load balancing, wat betekent dat de EVBOX Elvi altijd efficiënt gebruik maakt van de stroomvoorziening in uw huis, zonder dat kostbare upgrades van de netaansluiting van uw gebouw nodig zijn. Smart Charging+ (EVBOX-SMARTCPLUS) voegt slimme integratie toe aan uw PV-zonnesysteem.

Met EVBox Elvi, kunt u de facturering en Rück terugbetaling van al uw laadkosten üvia een aangesloten backend beheren.

MID-goedgekeurde kWh-meter ühoudt het verbruik van de lader nauwkeurig bij.

De lader bevat de krachtige EVBox Charge-laadbeheer-app. Met deze app kunt u eenvoudig al uw oplaadbeurten volgen, plannen en controleren vanaf uw mobiele telefoon.

EVBox Elvi is de perfecte oplaadoplossing.

EVBox Elvi wordt standaard geleverd met drie jaar garantie. Als optie kan de garantie van Elvi worden verlengd tot vijf jaar om de gemoedsrust te verhogen.

Meer informatie
Merk EVBOX
Levertijd 2-5 werkdagen
Product Garantie 2 Jaar