Alfen Eve Single Pro-line 11kW (3-fase 16A) met Display, RFID en 5m kabel met stekker Type 2

-
Artikelnummer
ALF-S-PRO-LINE-11KW-5M-PACK
1 x ALF-S-PRO-LINE-11KW-3PH-16A-DISP Eve Single Pro-line 11kW (3-fase 16A) met Display, Kabelinterface voor laadkabel, zonder kabel  
1 x ALF-S-CABLE-TYPE2-5M Typ 2 Laadkabel voor Alfen Eve Single S-line en S-line (5m)  

 

Eve Single Pro-line, 3-fase, met display, en 5m kabel met type 2 stekker

Alfen's Eve Single Pro-line is ontworpen om een compacte oplossing te bieden voor thuis en op het werk, zonder afbreuk te doen aan de slimme standaarden van Alfen. Het laadstation kan aan de muur of aan een paal worden bevestigd, afhankelijk van de situatie.

Ontworpen om te integreren - Alle Alfen producten zijn ontworpen voor net- en energie-optimalisatie.

De gebruiker wordt bediend via een 3,5" full colour scherm dat, met de mogelijkheid om een logo te uploaden, ook een unieke mogelijkheid biedt voor business branding. De lader bevat gebruikers authenticatie opties, maar maakt het ook mogelijk voor plug and charge eenvoudige toegang, met gebruikers in staat om gebruiksgegevens te openen via elk web-enabled apparaat.

Geavanceerde slimme functionaliteit - Marktleidende slimme functionaliteit, met internetverbinding via GPRS (SIM) of ethernetkabel.

Kies- en wijzigingsbeheersysteem Beschikbaar met Alfen's eigen beheersysteem of kan worden geïntegreerd met elk OCPP-conform backoffice- en betalingssysteem ter ondersteuning van facturering en verrekening.

RFID-lezer, MID-gecertificeerde meters voor transactiediensten.

Alfen Smart Charging Network - Netwerk tot 100 Alfen single socket of 50 dual socket laadstations op een enkele site, met load balancing om de netaansluiting te optimaliseren.

Alle producten zijn ontworpen om robuust, veilig en betrouwbaar te zijn. Gebouwd in Alfen's Nederlandse fabriek met A-kwaliteit componenten, alle modellen zijn streng getest en gecertificeerd.

Maximale ontwerpstroom: 32A per fase

Overstroombeveiliging: 105% na 1.000 seconden, 110% na 100 seconden, 120% na 10 seconden, 150% na 2 seconden

Afmetingen: 373 x 242 x 173mm (LxBxD)

Gewicht: 4,5kg

2 jaar garantie

Gewicht:6.9 kg

Meer informatie
Merk Alfen
Levertijd 2-5 werkdagen
Product Garantie 2 Jaar
Transport en verwerkingskosten In overleg